Nieuwe koers De Kogeldistel

Bloemsierkunst De Kogeldistel in Hegelsom bestaat 25 jaar. Dit wordt gevierd met een bloemenshow op zaterdag 8 juni. Tevens wordt het jubileum aangegrepen om een andere koers te varen.

“Na 25 jaar kies ik ervoor om de winkel om te toveren tot een nieuw concept: Bloemsierkunst De Kogeldistel, specialist in bloemwerk achter gesloten deuren”. “We gaan ons nog meer richten op bloemenworkshops en gelegenheidsbloemwerk. De winkel is vanaf september niet tijdens winkeltijden geopend, maar we blijven wel open op bestelling.

Ik zou nog makkelijk jaren door kunnen op de huidige wijze met mijn mooie winkel, toch heb ik besloten om mijn passie en expertise voor bloemwerk anders te gaan gebruiken. Ik ga me nog meer richten op workshops, persoonlijk gelegenheidsbloemwerk en freelance werk. Zonder vaste openingstijden en dus alleen op bestelling voor gelegenheidsbloemwerk.”  Voordat het zover is, vieren we op zaterdag 8 juni ons jubileum met een bloemenshow.

Meer info klik hier …

De Kogeldistel staat voor mooie bloemen. Persoonlijk en NATUURLIJK door ons gebonden.

Als bloemist en echte vakidioot vinden we het daarom belangrijk om te werken met mooie en kleurrijke bloemen die per seizoen anders zijn, heel natuurlijk en persoonlijk voor u geschikt.

Voor mooie boeketten of gelegenheidsbloemwerken zoals bruidsbloemen en afscheidsbloemen, maar ook voor cadeaubonnen en bloemenabonnementen bent u bij ons op het juiste adres.

Persoonlijk, dat is wat ons bijzonder maakt. Wij zijn er voor u en stemmen onze bloemstukken en boeketten af op u wensen.

In onze winkel in Hegelsom staan wij klaar met onze groene vingers om voor u een mooie creatie te maken, maar natuurlijk kunt u ook terecht in onze webwinkel. Klik HIER om direct naar onze webwinkel te gaan.

Al 25 jaar verzorgen wij ook workshops en cursussen. Eenmalig of een heel seizoen, met een groep vrienden of familiedag, vrijgezellen dag of personeelsuitje. Bel naar de winkel en informeer naar de mogelijkheden.

Klik op de foto om contact op te nemen

Via onze webshop zijn wij 7 x 24 open!

Bestel snel en vertrouwd met Ideal via onze webshop!

Klik op een onderstaande foto en volg ons ook op Instagram:

  • Bloemsierkunst de Kogeldistel Autodecoratie voor de mooiste dag Mooi wat
  • Maar dat is leuk!! Mooie verrassing vanmorgen op de bloemenkar
  • Nauurlijk geschikt met materialen van deze tijd zomer
  • Laatste week 50 KORTING op alles allesvoordehelft sale allesmoetweg