25 jaar Kogeldistel een mijlpaal! We maken van deze speciale gelegenheid gebruik om ons nieuw concept aan te kondigen. HET ROER GAAT OM, dit jubileum is hét moment om een andere koers te gaan varen.

Ik kies ervoor om achter gesloten deuren verder te gaan met dit fantastische mooie vak. Mijn jaren lange ervaring, expertise en specialisme ga ik inzetten op het nog meer geven van cursussen en workshops in de bloemsierkunst, rouwbloemwerk, gelegenheidsbloemwerk, aankledingen, abonnementen voor bedrijven, plukboeket abonnementen aan huis geleverd, freelance werk en demonstraties.

Ik blijf actief in het mooiste vak van de wereld. Rouwbloemwerk is en blijft een specialisme van de Kogeldistel. Door de juiste bloemen te gebruiken creëer je tijdens de uitvaart een sfeer die past bij hoe iemand in het leven stond. Daarbij spreken bloemen de woorden die op dat moment tekort schieten Wij maken graag persoonlijk bloemwerk, op afspraak kom ik graag bij jou langs of ontvang ik jou in de winkel.

Onze andere specialiteit ligt bij de workshops en de cursussen die wij aan bieden. Mensen kunnen zich inschrijven voor seizoenworkshops en cursussen, maar natuurlijk kan men zich ook voor meerdere losse workshop opgeven. Voor een familiedag, bedrijf, personeelsvereniging of vriendinnen middag of avond, verzorgen wij op maat gemaakte workshops en kiezen hierbij een geschikte datum.

Ik zou nog jaren door kunnen op de huidige wijze. Er is inspiratie en interesse  genoeg, maar toch heb ik dit weloverwogen besluit genomen. Mij richten op het delen van mijn specialisme zonder vaste openingstijden. En op bestelling en afspraak voor gelegenheidsbloemwerk.

Na de zomer ga ik van start met het nieuwe concept. Voor vragen of informatie mogen jullie mij natuurlijk altijd bellen of langskomen. Blijf op de hoogte en volg ons op social media. En natuurlijk zien we je graag op 8 juni op onze open dag, met een bloemenshow op z’n Kogeldistels.